Hollandez saracineske me termometer 1*1/4"

Itap

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

ITAP

Hollandez saracineske me termometer

  • 1*1/4"
  • Trupi prej bronzi i nikeluar.
  • Unaza O në NBR.
  • Gama e termometrit: 0°C, 80°C.
  • Diametri: 40 mm
  • Temperatura maksimale e punës: 80°C.
  • Fijet: ISO 228 (ekuivalente me DIN EN ISO 228 dhe BS EN ISO 228).

ID - 4920114BC

KODI:

KODI:14060

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!