Kabell kunder ngrirjes per tuba uji

Lorenzoni

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Lorenzoni

Kabell kunder ngrirjes per tuba uji

Sistemi NO FROST PIPE është zgjidhja ideale për të zgjidhur problemin e ngrirjes së ujit në tuba.

Është një kabllo matricë gjysmëpërçues (i përbërë nga një pluhur polimer dhe grafit) i cili prodhon një fuqi që zvogëlohet me rritjen e temperaturës.

Te dhenat teknike:

  • Tensioni nominal: 230 Volt
  • Izolues: termoplastik
  • Min. temperatura: -30°C
  • Temperatura maksimale: 65°C
  • Rrezja më e vogël e përkuljes: 35 mm

KODI:

KODI:31183

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!