Kabine dushi Polaris Fold Q

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Kolpa

Kabine dushi Polaris Fold Q SBR

Permasat 100 x 100 cm

1 Clean Coat

Me hapje nga brenda dhe nga jashte

KODI:

KODI:28756

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!