Kaldaje elektrike

Bosch

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Fuqia

Bosch

Kaldaje elektrike Tronic Heat 3500

Kaldaja elektrike Tronic Heat 3500 nga Bosch është një kaldajë elektrike që ofron një dizajn të kompakt dhe tërheqës me një raport të mirë çmimi dhe performancës. Ajo është e disponueshme në disa madhësi të ndryshme të fuqisë, duke filluar nga 4 kW deri në 24 kW.

Kaldaja Tronic Heat 3500 është e pajisur me teknologji të ndërlikuar që siguron që fatura juaj e energjisë elektrike të mbetet në një nivel të ulët. Ajo mund të përdoret për ngrohjen e ambientit dhe për prodhimin e ujit të nxehtë.

Ajo mund të kontrollohet lehtësisht me regulatorin e saj, i cili ju lejon të kontrolloni temperaturën individuale të dhomave. Kaldaja Tronic Heat 3500 është një zgjidhje e përshtatshme për ndërtime të reja dhe moderne.

KODI:

KODI:15477

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!