Kaldaje elektrike Arceus MT

ECA

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Fuqia

ECA

Kaldaje elektrike kombi

Arceus MT

1. Mbrojtje nga presioni i lartë i ujit (3 bar për 50 Kw, 4,5 bar për 65 Kw dhe 6 bar për 100-125-150 Kw)

2. Mbrojtje nga presioni i ulët i ujit (0,8 bar)

3. Mbrojtja nga humbja e flakës

4. Mbrojtje mbi ngrohjen për gazrat e gripit (95 °C)

5. Mbrojtje mbi ngrohjen për qarkun e ujit CH (85 °C)

6. Termostati i kufirit të sigurisë për derën e djegësit (260 °C)

7. Termostati i kufirit të sigurisë për anën e ujit (105 °C)

8. Njësia e sigurisë së tensionit të ulët (170 VAC)

9. Mbrojtje kundër ngrirjes

10. Ventilimi automatik i ajrit

11. Sistemi i Kujtimit të Mirëmbajtjes Vjetore


KODI:

KODI:27501

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!