Kaldaje elektrike E-tronic 7000 EU

Bosch

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Bosch

Kaldaje elektrike E-tronic 7000 EU 18 kW

Një zgjidhje e avancuar për ngrohje elektrike

 • Unike ne tregun tone

Kaldaja elektrike janë të destinuara për ngrohjen e banesave, shtëpive dhe lokaleve afariste. Ato mund të përdoren si një burim ngrohjeje bazë ose, më shpesh, si një burim ngrohjeje ndihmëse, kur janë veçanërisht ekonomike, si dhe për përgatitjen e ujit të nxehtë në bojlerin e magazinimit. Ato prodhohen në fuqi nga 6 deri në 24 kW, dhe karakterizohen nga montimi dhe përdorimi i thjeshtë, dimensionet e vogla dhe besueshmëria e lartë.

Kaldaja elektrike eTronic është bërë si një shtëpi e plotë mini-bojleri - nën kallep ka një pompë me tre shpejtësi, një rezervuar zgjerimi, një valvul sigurie dhe një valvul ventilimi, dhe pajisje të tjera të nevojshme për instalim të pavarur në sistemin e ngrohjes.

Pajisja punon plotësisht në heshtje (reletë e qetë), dhe fuqia rregullohet sipas kërkesës që merr nga rregullatori i dhomës, në hapat 1.5, d.m.th. 2 kW, e cila siguron angazhimin e fuqisë minimale të nevojshme të energjisë elektrike për konsumin e dhënë.

 • Fuqia termike - (kW) 18
 • Shkalla e efikasitetit - (%) 99
 • Tensioni i rrjetit - (Vac) I 3x400/230 50Hz
 • Shkalla e mbrojtjes - IP40
 • Valvula e sigurisë - (bar) 3
 • Temperatura maksimale e bojlerit - 80 ºC
 • Maks. presioni i lejuar i punës - (bar) 2.2
 • Min. presioni i lejuar i punës - (bar) 0.8
 • Vëllimi i enës së zgjerimit - (l) 8
 • Pesha e pajisjes (pa ujë) - (kg) 25
 • Dimensionet - (mm) 700x430x230
 • Qarku i sigurisë
 • Reletë e heshtur
 • Gjendja ekonomike e punës
 • Termostati dixhital
 • Mikroprocesori termoregulator EK CPU 1_1
 • Ndezja dhe fikja në kaskadë e grupeve të ngrohjes
 • Termostati i sigurisë - (°C): 98
 • Valvula e sigurisë - (bar): 3
 • Rubineti për PiP
 • Ventilator

Numërimi i orëve të punës:

 • Elektronikisht numëron orët e funksionimit të secilit ngrohës dhe përfshin ato ngrohëse me më pak orë pune. Në këtë mënyrë, sigurohet që të gjithë komponentët të ngarkohen në mënyrë të barabartë gjatë funksionimit, gjë që zgjat jetën e shërbimit të pajisjes.

Mbrojtja e rrymës pa tension:

 • eTronic ka një zgjidhje të avancuar për ndërprerjen e furnizimit me energji elektrike - reletë e ndërprerjes pa tension. Merr tension vetëm kur merr sinjal për ndërprerjen e furnizimit me energji elektrike dhe për shkak të konstruksionit të tij nuk mund të ndodhë që të “digjet” siç ndodh me një rele standard.

Vendosje më e lehtë në dhomën e bojlerit:

 • Të gjithë ngrohësit hiqen nga ana e sipërme, kështu që gjatë montimit është e nevojshme të lihet një hapësirë ​​e lirë për servisim vetëm nga njëra anë.

Servis i lehtë:

 • Pompa është e aksesueshme nga përpara dhe mund të servisohet pa çmontuar panelin elektrik. Pllaka elektrike është montuar në panelin e përparmë, gjë që rrit aksesin. Gjithashtu, paneli elektrik është i ndarë në disa pjesë, kështu që gjatë servisit ndërrohet vetëm pjesa që nevojitet, duke ulur kështu koston e servisit.

Ekran i madh i tekstit:

 • Ekrani i madh dhe transparent tregon të gjithë parametrat e rëndësishëm të funksionimit në mënyrë që përdoruesi dhe instaluesi të kenë në dispozicion të gjitha të dhënat e rëndësishme që lidhen me funksionimin dhe funksionimin e bojlerit. Përveç kësaj, menyja e shërbimit përmban të gjitha të dhënat e shërbimit dhe cilësimet e bojlerit.

Një bojler elektrik mund të përdoret në disa mënyra, dhe këtu janë disa nga më të zakonshmet:

Për ngrohje, si një burim bazë ngrohjeje

 • Kaldaja elektrike është e lidhur drejtpërdrejt me sistemin ekzistues të ngrohjes së radiatorit.

Për ngrohje, si një burim ndihmës i ngrohjes

 • Është i lidhur në mënyrë që të punojë vetëm natën, nga mesnata deri në 8 të mëngjesit, kur punon në modalitetin e konsumit të energjisë elektrike të lirë dhe pas kësaj kohe vazhdon të ngrohet, p.sh. bojler me gaz (shih kaldaja me gaz BOSCH, www.bosch-climate.rs)

Për ngrohje, përmes një rezervuari tampon (ruajtje të nxehtësisë)

 • Kaldaja elektrike punon natën gjatë rrymës së lirë dhe gjatë funksionimit mbush bojlerin e magazinimit me një vëllim, për shembull, 1500 litra (shih BOSCH Acu Tank, www.bosch-climate.rs). Nxehtësia e akumuluar përdoret gjatë ditës për ngrohjen e ndërtesës.


Për ngrohjen dhe përgatitjen e ujit të nxehtë

 • Një valvul devijimi është montuar nën ngrohësin e ujit dhe ngrohësi i ujit të ruajtjes (p.sh. BOSCH ST 160 ET) nxehet përmes tij. Të gjitha banjot furnizohen me ujë të nxehtë nga ky kaldajë.

ID - 7738502223S

KODI:

KODI:13511

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!