Kaldaje gazi Condens7000iW

Bosch

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Fuqia

Bosch

Kaldaje gazi Condens7000iW

Kaldaja e gazit Condens 7000i W nga Bosch është një kaldajë me kondensim që ofron një dizajn të kompakt dhe tërheqës me një raport të mirë çmimi dhe performancës. Ajo është e disponueshme në dy madhësi të ndryshme të fuqisë: 28 dhe 35 kW dhe është kryesisht e përshtatshme për shtëpitë e vetme familjare dhe ato me shumë familje.

KODI:

KODI:18306

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!