Kaldaje me dru BioTec-L

Centrometal

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Centrometal

Kaldaje me dru BioTec-L

  • Kaldaja me ujë të nxehtë çeliku BioTec-L me fuqi të vlerësuar të nxehtësisë prej 25 deri në 45 kW janë projektuar për djegie me lëndë djegëse druri. Ato janë të destinuara për ngrohje nga ambientet më të vogla deri në ato të mesme. Parimi i gazifikimit të drurit mundëson një djegie të plotë të karburantit. Dhoma e gjerë e djegies lejon futjen e trungjeve deri në 550 mm të gjatë. Periudha e djegies për një mbushje të vetme trungjesh është të paktën 4 orë në rezultatin e vlerësuar dhe mund të zgjatet në një ditë të tërë nëse nevoja për ngrohje zvogëlohet.
  • Kaldaja mund të mbajë shkëlqimin deri në 8 orë, që do të thotë se në këtë periudhë nuk është e nevojshme të ndizet bojleri për të mbajtur procesin e ngrohjes. Funksionimi i bojlerit menaxhohet me njësinë e integruar të kontrollit të bojlerit duke përdorur sensorin e bojlerit, sondën lambda, sensorin e temperaturës në dhomën e djegies së bojlerit, motorin për menaxhimin e marrjes së ajrit primar dhe dytësor dhe ndryshimin e rpms të ventilatorit nën presion në daljen e gazrave të gripit nga bojler. Kaldaja lidhet me sistemin e ngrohjes qendrore në mënyrë indirekte përmes një valvule termostatike me tre drejtime dhe rezervuarit të akumulimit CAS.
  • Kaldaja është e testuar dhe e certifikuar sipas EN 303-5:2012 dhe plotëson klasën 5. Kaldaja është prodhuar në përputhje me standardet ISO 9001 dhe ISO 14001.

KODI:

KODI:13253

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!