Kaldaje me dru dhe pelet SLB

Prity

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Prity

Kaldaje me dru/pellet SLB

  • Përmasat: 60cm x 84cm x 93cm (P x B x H)
  • Fuqia maksimale: 33 kW për ngrohje qendrore + 2 kW në dhomë
  • Pesha: 199 kg
  • Dalja e gazit Ø: Lidhja e sipërme 150 mm me valvul mbytëse

KODI:

KODI:09623

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!