Kaldaje me pelet Pel-Tec

Centrometal

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3
Fuqia

Centrometal

Kaldaje me pelet Pel-Tec

Kaldaja çeliku me ujë të nxehtë Peltec janë projektuar për pjekjen e peletit të drurit. Në bojler është instaluar djegësi për pjekjen e peletit të drurit me funksionin automatik të pjekjes dhe vetëpastrimit automatik i cili mundëson funksionimin e besueshëm edhe me peletat e drurit me cilësi të ulët. Funksioni i pastrimit automatik të tubave të gazit të tymit siguron shkëmbimin unifikues të nxehtësisë dhe një nivel të lartë e unifikues të efikasitetit të bojlerit. Kontrolluesi dixhital multifunksional i bojlerit në një version bazë ofron mundësinë e modulimit të funksionimit të bojlerit dhe kontrollit të nivelit të peletit në rezervuar. Mbrojtja e integruar e rrjedhës së kthimit siguron funksionimin korrekt të bojlerit edhe në temperaturat më të ulëta të rrjedhës së kthimit. Versioni i bojlerit PelTec-Lambda (kompleti i sondës së bojlerit PelTec + Lambda) ka një sondë lambda për optimizim shtesë të procesit të djegies. Depozita e peletit është pjesë përbërëse e bojlerit. Kaldaja dorëzohet në seksione për transport më të lehtë në dhomën e bojlerit.

 • Kaldaja e klasës 5.
 • Kaldaja me ujë të ngrohtë për sistemet e ngrohjes qendrore, Pel-Tec, me djegës të integruar pelet, fuqi nominale të nxehtësisë 12, 24, 36, 48, 69 dhe 96 KW.
 • Efikasitet i lartë i bojlerit dhe kërkesa të ulëta për mirëmbajtje.
 • Emetim i ulët i komponimeve të dëmshme në gazrat e gripit
 • Funksionimi modulues i bojlerit (30% -100%).
 • Pastrim automatik i rrjetës së djegies dhe kanaleve të tymit.
 • Sensori i temperaturës së gazit të gripit dhe peletat e sensorit të nivelit në rezervuar.
 • Mbrojtje e integruar e rrjedhës së kthimit me valvul përzierjeje 4-kahëshe me aktivizues për ngrohje direkte ose sisteme të rezervuarëve tampon (magazinimi) (në sistemet me disa qarqe ngrohjeje kërkohet kryqëzim hidraulik).
 • Kontrolli dixhital shumëfunksional me ekran me prekje me ngjyra rregullon funksionin e bojlerit dhe mund të drejtojë 2 pompa (p.sh. një qark ngrohjeje direkte dhe një qark hidraulik...).
 • Boshatisja e kutisë së hirit, pasi të ketë shpenzuar 2-3 depozita peleti (400-600 kg).
 • Pajisje shtesë: modul për drejtimin e 2 (maksimum 8) qarqeve të ngrohjes sipas temperaturës së jashtme, korrigjues i dhomës, alarm GSM për statusin e ruajtjes së bojlerit dhe peletit, mbushje automatike e ruajtjes së peletit, kontrolli i funksioneve të bojlerit nga një kontrollues i jashtëm, menaxher kaskade.
 • Sonda Lambda (pajisje shtesë) për optimizimin shtesë të procesit të djegies.
 • Kaldaja janë testuar dhe certifikuar në përputhje me standardin EN303-5:2012. Ato plotësojnë klasën 5 dhe janë prodhuar në përputhje me standardet ISO 9001 dhe ISO 14001.

KODI:

KODI:12518

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!