Kapak WC-je Dream soft close

Galassia

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Galassia

Kapak WC-je Dream soft close

Koleksion pajisjesh sanitare me forma thelbësore, vëllime arkitektonike dhe linja të buta.

Dizajni: Antonio Pascale

Kapak me mbyllje te bute

Materiali plastik

ID - 7314

KODI:

KODI:13516

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!