Kapak WC-je soft close Life

Kolo

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

KOLO

Kapak WC-je soft close Life

Kapak tualeti

  • Material i forte -  prej materiali Duroplast
  • Me palosje graduale automatike
  • Ngjyra - E bardhe
  • Pesha  - 2 kg

Seria moderne KOLO Life! korrespondon me trendin e dizajnit me konceptin e saj delikat gjeometrik - një kombinim tërheqës i elementeve të rrepta gjeometrike me forma organike që zgjojnë emocione, sigurojnë një pamje të përsosur dhe krijojnë një atmosferë të përjetshme dhe moderne.

ID - M20112000

KODI:

KODI:03351

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!