Kapak wc Soft Close ONE

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Geberit

Kapak wc Soft Close ONE

Kapak me mbyllje graduale dhe te bute

ID - 243.989.21.1

KODI:

KODI:26260

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!