Kapak wc soft slim Smyle Square

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Geberit

Kapak wc soft slim Smyle Square

Kapak me mbyllje graduale dhe te bute

ID - 500.687.01.1

KODI:

KODI:20393

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!