Kasete inkaso me telajo Duofix UP320

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3

KODI:

KODI:09263

Cmimi:

Çmimi i rregullt 40,000 Lekë
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 40,000 Lekë
Ofertë Jashtë stoku. Vijnë së shpejti.
 • Transport FALAS nē porositē mbi 5000 Lekē

Geberit

Kasete inkaso me telajo Duofix UP320

ID - 111.311.00.5

Qëllimi i përdorimit:

 • Për instalim në mur të thatë ose instalime për mur të veshur me karton gipsi
 • Për një tualet të montuar në mur me një lidhje kasete me një distancë boshtore prej 18 ose 23 cm
 • Për lidhjen e Geberit AquaClean

Shpëlarja:

 • Diapazoni i presionit të rrjedhës 0,1-10 bar
 • Vëllimi i fillimit/ndalimit të shpëlarjes 4,5 / 6 / 7,5 l
 • Vendosja në fabrikë e vëllimit të shpëlarjes është 6 dhe 3 l
 • Gama e madhe e cilësimit të volumit të shpëlarjes 4,5 / 6 / 7,5 l
 • Gama e cilësimit të vëllimit të vogël të shpëlarjes 3-4 l
Informacion teknik:
 • Lidhja e ujit në mes, në pjesën e pasme ose në krye
 • Cisternë e fshehur Sigma (UP320) me aktivizim përpara
 • Rrjedhje e dyfishtë me butonat e aktivizimit Sigma80, Sigma60, Sigma50, Sigma20, Sigma01 ose Bolero
 • Fillo-ndalo shpëlarjen me butonat e aktivizimit Sigma10, Mambo, Tango
 • Vëllimi i rregullueshëm i shpëlarjes
 • Cisternë e fshehur për instalim dhe servis pa mjete
 • Mbrojtësi i integruar për hapjen e shërbimit mund të instalohet dhe pritet në madhësi pa mjete
 • Mbrojtja e integruar mbron hapjen e shërbimit nga lagështia dhe papastërtitë
 • Kornizë me profil C 4/4 cm
 • Pllakë me këmbë rrotulluese për instalim në profilet U-mur UW 50 dhe UW 75

Fusha e dorëzimit:

 • Lidhja e ujit R 1/2" me valvul këndi të integruar dhe timon
 • 2 kllapa montimi
 • Set për izolimin e zërit
 • Priza mbrojtëse
 • Mbrojtje e integruar për hapjen e shërbimit
 • 2 shufra me fileto M12 për fiksimin e qeramikës
 • Komplet lidhës për tualet, ø 90 mm
 • Bërryl kullimi i WC, PE-HD, ø 90 mm
 • Bashkim tranzicioni, PE-HD, ø 90/110 mm
 • Materiali i fiksimit
Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!