Komplet koke dushi Tonda ar i fshire

Paini

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Paini

Komplet koke dushi Tonda ar i fshire

Tiparet:

  • Krahu dushi 40 cm
  • Lidhja standarde 1/2 "G
  • Kokë dushi në tunxh Ø250 anti-gëlqerore
  • Koke dushi dore
  • Zorre 150 cm
  • Lidhja e ujit 1/2 "G
  • Materiali: bronzi
  • Ngjyra: ari i fshire

Ky komplet komplet dushi është i pajisur me një krah dushi 40 cm dhe një kokë dushi Ø250 mm prej bronzi, dush dore prej bronzi dhe zorrë 150 cm, ju mund ta kombinoni këtë komplet për t'i dhënë dushit tuaj një prekje të dizajnit modern dhe minimal.

Produktet Paini prodhohen në përputhje me standardet rigoroze ndërkombëtare që parashikojnë përdorimin e lëndëve të para me cilësi superiore që përputhen me standardet strikte UNI-CEE, kontrollin e procesit të prodhimit dhe analizën e funksionimit të çdo produkti individual, duke garantuar kështu cilësinë dhe sigurinë.
Rubinetteria Paini është një nga kompanitë e pakta italiane në këtë sektor që disponon markat e miratimit IAPMO.

Produkti është jashtëzakonisht rezistent, si ndaj gërryerjes ashtu edhe ndaj kimikateve pastruese.

ID -  53PJ441FTTAS

KODI:

KODI:27008

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!