Kit per ndryshim krahu fancoili nga e majta në të djathtë

Olimpia Splendid

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Olimpia Splendid

Kit per ndryshim krahu fancoili sx-ds

Kabllo elektrike që lidh furnizimin me energji elektrike dhe sensorin e motorit për instalimet në të cilat pozicioni i lidhjeve hidraulike rrotullohet nga e majta në të djathtë.

ID - B0633

KODI:

KODI:30140

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!