Kolektor celiku per impjant ngrohje dhe kondicionimi

Caleffi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Caleffi

Kolektor celiku per impjantn grohje dhe kondicionimi

Permasat - 1*1/2" - 3+1

ID - 550031

KODI:

KODI:12180

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!