Kolektor celiku per impjant ngrohje dhe kondicionimi

Caleffi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Caleffi

Kolektor celiku per impjant ngrohje dhe kondicionimi

Permasat - 1*1/2" - 2+1

ID - 550021

KODI:

KODI:12179

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!