Kolektore me fluksometer

Itap

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

ITAP

Kolektore me fluksometer

  • Kolektor shperndares ne çelik inox AISI 304L.
  • Madhësitë e disponueshme: 1” x 3/4
  • Presioni maksimal i punës: 10 bar.
  • Temperatura maksimale e punës: 80°C.
  • Fijet: ISO 228 (ekuivalente me DIN EN ISO 228 dhe BS EN ISO 228).
  • Distanca qendrore e daljes: mm.50.
  • Valvulat mbyllëse të paracaktuara për aktivizuesit elektrotermikë.

KODI:

KODI:30170

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!