Komande e centralizuar

Hitachi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

HITACHI

Komande e centralizuar per 64 grupe/160 njesi VRF

  • Duke u lidhur me H-LINK, mund të kontrollohen deri në 64 grupe të telekomandës dhe 160 njësi të brendshme. Deri në 8 kontrollues mund të lidhen me H-LINK.
  • Përveç kontrolleve bazë, të tilla si cilësimet për funksionimin / ndalimin, mund të vendosen mënyra e funksionimit dhe temperatura, sasia e ajrit dhe grila automatike. Nëse shfaqet një problem, një kod alarmi tregon menjëherë detajet e problemit.
  • Një terminal i jashtëm i hyrjes ofrohet si standard. Sinjalet e jashtme mundësojnë funksionet e mëposhtme: funksionimin qendror / ndalimin, kontrollin e kërkesës, ndalimin e urgjencës, daljen e funksionimit qendror dhe daljen qendrore të alarmit.
  • Mund të përdoret në kombinim me kontrolluesin ON/OFF.

ID - PSC-A64S

KODI:

KODI:27678

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!