Komande e centralizuar touch

Hitachi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

HITACHI

Komande e centralizuar touch per 32 grupe/160 njesi VRF

Më kompakte në kontrolluesin tonë të centralizuar të panelit me prekje.

Funksionalitetet e tij të kontrollit deri në detaje, të tilla si Planifikimi javor, Orari i Akumuluar i Punës, etj., ju ndihmojnë të kurseni energji.

Deri në 32 grupe me telekomandë dhe deri në 160 njësi të brendshme mund të lidhen me sistemin e vetëm të ajrit të kondicionuar.

ID - PSC-A32MN

KODI:

KODI:27026

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!