Komande e centralizuar touch

Hitachi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

HITACHI

Komande e centralizuar touch per 64 grupe/160 njesi VRF

Kontroll i lehtë me panelin me prekje 8,5 inç me ngjyra Funksionalitetet e tij të kontrollit me detaje, të tilla si Planifikimi javor, Orari i Akumuluar i Punës, etj., ju ndihmojnë të kurseni energji

Deri në 64 grupe me telekomandë dhe deri në 160 njësi të brendshme mund të lidhen me sistemin e vetëm të ajrit të kondicionuar.

ID - PSC-A64GT

KODI:

KODI:29634

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!