Komande muri per VRF LCD

Hitachi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

HITACHI

Komande muri per VRF LCD

Komanda është një kontrollues kompleks i zhvilluar për shtëpi dhe vende të vogla komerciale.

Ka aftësinë për tu ndërruar midis Celsius dhe Fahrenheit, në mënyrë që përdoruesit të mund të vendosin lehtësisht temperaturën në nivelin e tyre të dëshiruar të rehatisë.

Karakteristikat kryesore

  • Cilësimi me 5 mënyra
  • Vendosja e kohëmatësit

ID - HCWA10NEGQ

KODI:

KODI:31145

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!