Kondicioner Boria

Hakson

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3

Hakson 

Njesia e brendshme Boria

Eficenca energjitike energjise A++

  • Vetëpastrim

Pastron kondicionerin duke ngrirë avulluesin me lagështi në pajisje dhe duke hequr papastërtitë ndërsa shkrihet.

  • WIFI i integruar

Instaloni aplikacionin Tuya në një smartphone Apple ose Android, më pas lidhni pajisjet me pajisjen inteligjente për të kontrolluar sistemin nga kudo dhe në çdo kohë.

  • Triple Plus Filtra

Përdor një filtër të fuqishëm të përzier plus filtër elektronik, i kombinuar për të parandaluar kondicionerin nga mikro-grimcat e dëmshme duke përfshirë pluhurin, virusin dhe bakteret.

  • Gjumë i mirë

Siguroni gjumë të mirë në minimum 18dB(A), siguron rehati optimale dhe ruajtje të energjisë ndërsa flini të qetë.

  • Instalim i lehtë

Me mbajtësen e zgjatur, tubacionet alternative të kullimit dhe hapësirën më të gjerë të tubave brenda kursejnë shumë kohë nga koha e instalimit.

  • Blue Fin

Karakteristikat e tij hidrofilike dhe anti-korrozive ndihmojnë në kalimin e qetë të kondensatës. Për të krijuar një mjedis më të mirë, duke hequr mikro-grimcat si pluhuri, virusi dhe mikrobet.

  • Venturi Airflow

Bëjeni erën nga kondicioneri më tej, më të shpejtë dhe më të fortë. në mënyrë që ajri i ftohtë të mund të shpërndahet në mënyrë të barabartë në çdo cep të dhomë.

Modeli Boria Boria Boria
Njesia e brendshme BO09IDU BO12IDU BO18IDU
Njesia e jashtme IR09ODU IR12ODU IR18ODU
Fuqia 9000 Btu/h 12000 Btu/h 18000 Btu/h
Fuqia nominale 2.6(0.8-3.0) kW 3.2(0.8-3.6) kW 4.6(1.3-5.8) kW
Eficenca energjitike A++ A++ A++
Konsumi vjetor 149 kWh/a 201 kWh/a 287 kWh/a

Funkisonimi

(min - max)

-10 - 43 ℃ -10 - 43  -10 - 43 
Ngrohje
Fuqia

9555 Btu/h

(2730-10920)

11940 Btu/h

(2730-14330)

17740 Btu/h

(4770-20470)

Fuqia nominale 2.8(0.8-3.2) kW 3.5(0.8-4.2) kW 5.2(1.34-6) kW

Eficenca energjitike

Mild/Warm/Cold

A+/A+++/- A+/A+++/- A+/A+++/-
Konsumi vjetor 840 kWh/a 980 kWh/a 1610 kWh/a

Funkisonimi

(min - max)

-15 - 24 ℃ -15 - 24 ℃ -15 - 24 ℃
Njesia e brendshme
Dimensionet

805/200/290

mm

805/200/290

mm

975/220/320

mm

Dimensionet e paketimit

874/270/363

mm

874/270/363

mm

1050/301/397

mm

Pesha

Neto / Bruto

8.3/10.5 kg 8.3/10.5 kg 11.6/14.4 kg
Zhurma 54 dB(A) 56 dB(A) 57 dB(A)
Njesia e jashtme
Kompresori HIGHLY HIGHLY HIGHLY
Dimensionet

700/245/544

mm

700/245/544

mm

800/275/553

mm

Dimensionet e paketimit

819/320/585

mm

819/320/585

mm

902/375/607

mm

Pesha

Neto / Bruto

22.8/25.3 kg 23.6/26.1 kg 32.7/36.5 kg
Zhurma 62 dB(A) 63 dB(A) 65 dB(A)
Lloji i ftohësit R32 R32 R32
Çmimi i rregullt 50,000 Lekë
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 50,000 Lekë
Ofertë Jashtë stoku. Vijnë së shpejti.

KODI:

KODI:32058

  • Transport FALAS nē porositē mbi 5000 Lekē
Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!