Kondicioner Climate 6000i

Bosch

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Fuqia

Bosch

Kondicioner Climate 6000i

Kondicionerët Climate 6000i sigurojnë ajër të pastër në çdo kohë. Bakteret, myku dhe grimcat e tjera të dëmshme të pranishme në ajër eliminohen falë teknologjisë së joneve dhe filtrave të ndryshëm të integruar.

Skeda Teknike:
Modeli CL6001I-SET 26 WE CL6001I-SET 35 WE

CL6001I-SET 53 WE


CL6001I-SET 70 WE


Fuqia 9000 Btu 12000 Btu 18000 Btu 24000 Btu
LLoji i ftohesit R32 R32 R32 R32
Niveli i fuqisë së zërit, brenda, ftohja 58 dB 59dB 59dB 65dB
Niveli i fuqisë së zërit, jashtë, ftohje 64 dB 65dB 65dB 68dB
Niveli i fuqisë së zërit, brendshme, ngrohje 58 dB 59dB 59dB 65dB
Niveli i fuqisë së zërit, jashtë, ngrohje 64 dB 65dB 65dB 68dB
Klasa e efikasitetit të energjisë, ftohje A+++ A+++ A+++ A+++
Ngarkesa e ftohjes 2.6 kW

3.5 kW


5.3 kW


7.0 kW


Klasa mesatare e efikasitetit të energjisë për ngrohjen klimatike A++ A++ A+ A+
Ngarkesa teorike mesatare e ngrohjes klimatike 2.4 kW 2.4 kW

4.3 kW


5.0 kW


Rrjedha nominale e ajrit (brendshme) 530 m³/h

560 m³/h


685 m³/h


1092 m³/h


Rrjedha nominale e ajrit (jashtë) 2200 m³/h

2200 m³/h


3500 m³/h


3500 m³/hKODI:

KODI:29177

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!