Kondicioner Dodai2

Hitachi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

KODI:

KODI:24035

Cmimi:

Çmimi i rregullt 75,000 Lekë
Çmimi i rregullt 0 Lekë Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 75,000 Lekë
Ofertë Jashtë stoku. Vijnë së shpejti.
  • Transport FALAS nē porositē mbi 5000 Lekē

HITACHI

Kondicioner HITACHI Dodai 2 

Hitachi Dodai 2 është një seri e kondicionerëve ajri që ofron ngrohje dhe ftohje efikase dhe fleksibile. Ajo ka performanca të larta në ngrohje deri në A+ dhe në ftohje deri në A++, që do të thotë se efikasiteti i saj i energjisë është i provuar dhe do t'ju mundësojë kursime të larta të energjisë gjatë gjithë vitit.

Ultra kompakte
Falë një gjerësie prej 78 cm në të gjithë gamën, Dodai 2 është kompakt dhe instalohet shumë lehtë. Ideale për t'u vendosur mbi një derë për shembull, ajo do të përzihet në mënyrë të përkryer me brendësinë tuaj.

Përmirëson cilësinë e ajrit me FrostWash
Njësia e murit përmban një filtër roboti vetë-pastrues dhe funksionin ekskluziv dhe inovativ FrostWsh. Ai pastron automatikisht shkëmbyesin për të siguruar ajër të pastër.

Kontrolloni rehatinë tuaj
Kontrolloni komoditetin tuaj dhe menaxhoni pompën tuaj të nxehtësisë së ajrit/ajrit falë zgjidhjeve të lidhura Hi-Kumo® dhe zgjidhjeve të automatizimit të shtëpisë Tahoma®.

Kapaciteti ftohes (min.-maks.) kW

2 (0,90 2,50)

2,50 (0,90 3,10)

3,50 (0,90 4,00)

5,00 (1,90 5,20)

Konsumi nominal elektrik nè ftohje (min.-maks.) kW 

0,58 (0,25 1,01)

0.70 (0,25 1,29)

1,090 (0,25 1,46)

1,560 (0,50 2,10)

Klasa e energjise se ftohjes

A++

A++

A++

A++

SEER (moti mesatar)

6,10

6,10

6,10

6,10

Performanca e garantuar e ftohjes °C

-10°C/+ 43°C

-10°C/+ 43°C

-10°C/+ 43°C

-10°C/+ 43°C

Kapaciteti i ngrohjes (min.-maks.) kW

2,50 (0,90 - 3,20)

3,40 (0,90 - 4,40)

4,20 (0,90 - 5,00)

6,00 (2,2 - 7,30)

Kapaciteti n ngarkese te plote n -7 °C (1) kW

2

2,5

3,00

4,00

Konsumi nominal i energjise elektrike n ngrohje (min.-maks.) kW

0,62 (0,25 0,97)

0,88 (0,25 1,25)

1100 (0,25 1,70)

1,660 (0,50 2,75)

COP

4,03

3,86

3,82

3,61

Klasa e energjise se ngrohjes

A+

A+

A+

A+

SCOP (ajri i kondicionuar mesatar)

4,20

4,20

4,20

4,30

Perfitime te garantuara ne ngrohje °C

-15°C/+ 21°C

-15°C/+ 21°C

-15°C/+ 21°C

-15°C/+ 21°C

 

 

Njesia e jashtme

RAC-18WEF

RAC-25WEF

RAC-35WEF

RAC-50WEF

Presioni i zerit te ftohjes (2) dB(A)

45

47

48

50

presioni i zerit te ftohjes dB(A)

59

61

62

64

Rrjedha e ajrit (ftohje/ngrohje) m3 ore

1860/1620

1860/1620

1860/1620

2160/2160

Matjet (H X P X D) mm

530 x 660 x 278

530 x 660 x 278

530 x 660 x 278

600 x 792 x 299

Pesha kg

23,70

23,70

25,00

39,50

Kompresor

Rrotullues

Rrotullues

Rrotullues

Rrotullues i dyfishte

Specifikimet e ftohjes

Diametri i tubit (liq./gaz) inç

1/4"/3/8"

1/4"/3/8"

1/4"/3/8"

1/4"/1/2"

Ngarkesa fillestare e ftohesit kg

0,53

0,53

0,70

0,93

Me parangarkim per m

20

20

20

20

Gjatesia minimale m

3

3

3

3

Gjatesia maksimale/Ftohes shtese m/g/m

20/-

20/-

20/-

20/-

Diferenca maksimale (BE-ja mê e larte/BE-ja mê e ulet) m

20/10

20/10

20/10

20/10

Ftohës

R32

R32

R32

R32

Specifikimet elektrike

Furnizimi me energji elektrike V/faze/Hz

230 V/1Ph/50 Hz

230 V/1Ph/50 Hz

230 V/1Ph/50 Hz

230 V/1Ph/50 Hz

Rryma e vieresuar e funksionimit (ftohje/ngrohje) A

1,09 4,39/1,09 - 4,22

1,09 5,61/1,09 - 5,43

1,09 6,35/1,09 - 7,39

2,17 9,13/2,17 - 11,96

Diametri i kabllit (EN 60 335-1) mm²

1,50x 2+T

1,50x 2+T

1,50x 2+T

2,50x 2+T

Seksioni i instalimeve elektrike te brendshme/te jashtme (i mbrojtur) mm²

1,50x 3+T

1,50x 3+T

1,50x 3+T

3,50x 2+T

Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!