Kondicioner dysheme monosplit Climate5000

Bosch

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3
Modeli

Bosch

Kondicioner dysheme monosplit Climate5000

Dizajn elegant për t'u përzier bukur në çdo dhomë pa pasur nevojë të modifikoni hapësirën për ta pozicionuar atë thjesht duke e instaluar vertikalisht në dysheme ose horizontalisht në tavan.

Cilësi e përmirësuar e ajrit falë katalizatorit me densitet të lartë, të ftohtë dhe filtrave bio.

 • Klasa e efikasitetit të energjisë A++ për ftohjen
 • Klasa e efikasitetit të energjisë A+ për ngrohjen
 • Funsionimi në një lojë të gjerë temperaturesh (-15⁰C deri në 50⁰C)
 • Diagnostifikimi automatik i gabimeve në instalim;
 • Komoditeti dhe efikasiteti:
 • Kontakti i integruar
 • Telekomandë me valë me orar javor
 • Kthimi automatik (horizontal)
 • Kthimi automatik (vertikal)
 • Rrjedhya e ajrit me dy drejtime (lart dhe/ose poshtë)
 • Dimension kompakt
 • Ftohës miqësor ndaj mjedisit R32

KODI:

KODI:27710

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!