Kondicioner inverter

Innova

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4

Innova

Kondicioner 2.0 10 HP inverter

E thjeshtë dhe praktike

..2.0 në versionin e tij standard është zgjidhja ideale për shumicën e konteksteve të jetesës dhe për nevojat më të zakonshme shtëpiake. Maja e thjeshtësisë në majë të gishtave tuaj.

..2.0 përdor gaz ftohës R32.

..2.0 10 HP DC Inverter

 • Lidhja WiFi
 • Fuqia nominale e nxehtësisë A 7 °C / A 20 °C 2,08 kW
 • Fuqia nominale ftohëse A 35 °C / A 27 °C 2,09 kW
 • Klasa e efikasitetit A+
 • Dimensioni i njësisë së brendshme 1010 mm 549 mm 165 mm

..2.0 12 HP DC Inverter

 • Lidhja WiFi
 • Fuqia nominale e nxehtësisë A 7 °C / A 20 °C 2,31 kW
 • Fuqia nominale ftohëse A 35 °C / A 27 °C 2,33 kW
 • Klasa e efikasitetit A+
 • Dimensioni i njësisë së brendshme 1010 mm 549 mm 165 mm

..2.0 15 HP DC Inverter

 • Lidhje WiFi
 • Fuqia nominale e nxehtësisë A 7 °C / A 20 °C 2,75 kW
 • Fuqia nominale ftohëse A 35 °C / A 27 °C 2,87 kW
 • Klasa e efikasitetit A
 • Dimensioni i njësisë së brendshme 1010 mm 549 mm 165 mm

KODI:

KODI:13900

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!