Kuti shperndarese CH box

Hitachi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4
Modeli

HITACHI

Kuti shperndarese CH box

Gama e kutive CH me shumë porta të Hitachi mund të instalohen ose hiqen si ndërtim
kërkesat ndryshojnë për të kaluar nga 2 në 3 tuba pa ndryshuar njësitë e jashtme.

Si kutitë e vetme ashtu edhe ato me shumë porte mund të përdoren në të njëjtin instalim për fleksibilitet dhe përshtatshmëri maksimale.

KODI:

KODI:31350

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!