Lavaman inkaso Dream

Galassia

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Galassia

Lavaman inkaso Dream

Koleksion lavamanësh me forma thelbësore, vëllime arkitektonike dhe linja të buta.

Dizajni: Antonio Pascale

Permasat - 640 x 380 mm

Lartesia - 140 mm

ID - 7300

KODI:

KODI:13507

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!