Lavaman mbi suprine Dream Ottanio 50

Galassia

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Galassia

Lavaman mbi suprine Dream Ottanio 50 cm

Koleksion lavamanësh me forma thelbësore, vëllime arkitektonike dhe linja të buta.

Dizajni: Antonio Pascale

ID - 7301ON

KODI:

KODI:16601

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!