Lavapjate Monarch 1V Quadrix 60

Alveus

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Ngjyra

ALVEUS

Lavapjate Monarch 1V Quadrix 60

Lavapjata Monarch 1V Quadrix është një lavapjate e cilësisë së lartë dhe moderne e prodhuar nga Alveus. Kjo lavapjate ofron një kombinim të shkëlqyer të dizajnit atraktiv, funksionalitetit dhe rezistencës së lartë.

Dizajn i veçantë: Lavapjata ka një dizajn modern dhe të veçantë.

  • Materiali: Inoks
  • Numri i tasave: 1
  • Dimensioni (mm): 790 x 450
  • Madhësia e tasit (mm): 740 x 400 x 200
  • Madhësia e kabinetit (mm): 800

KODI:

KODI:25612

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!