Lavapjate 1+1 Sink Glassix UP 10

Alveus

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Ngjyre

ALVEUS

Lavapjate 1+1 Sink Glassix UP 10

Permasat - 86 x 50 cm

Glassix UP 10 është një lavapjate e prodhuar nga Alveus me dizajn modern dhe karakteristika të veçanta.

Lavapjata ka një kombinim të lavdishëm të inoxit dhe materialit të qelqit (glassix) për të krijuar një pamje unike dhe moderne.

KODI:

KODI:26474

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!