Lavapjate inoksi 1V Stylux 40

Alveus

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

ALVEUS

Lavapjate inoksi 1V Stylux 40

Lavapjata Stylux është një lavapjate e cilësisë së lartë dhe moderne e prodhuar nga Alveus. Kjo lavapjate ofron një kombinim të shkëlqyer të dizajnit atraktiv, funksionalitetit dhe rezistencës së lartë.

  • Permasat - 79 x 51 cm

ID - 1084292

KODI:

KODI:25653

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!