Lavapjate inoksi 2+1 Pure UP

Alveus

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

ALVEUS

Lavapjate inoksi 2+1 Pure UP

Lavapjata Pure UP është një lavapjate e cilësisë së lartë dhe moderne e prodhuar nga Alveus. Kjo lavapjate ofron një kombinim të shkëlqyer të dizajnit atraktiv, funksionalitetit dhe rezistencës së lartë.

Permasat - 98 x 52 cm

KODI:

KODI:25642

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!