Manometer 0-600 mbar

Cavagna

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Cavagna

Manometer 0-600 mbar

  • Matës i presionit të kapsulës me diametër me presion të ulët 100mm diapazoni i lidhjes së poshtme 0/600 mBar
  • Matësi i kapsulës Prodhuar sipas UNI EN 837.3
  • Aisi 316 çelik inox, kasë, lëvizje bronzi dhe strumbullar
  • Lidhja cilindrike e poshtme (ISO 228)
  • shkalla në mBar
  • numri dhe indeksi alumini
  • Saktësia 1,6%
  • Temperatura e punës -10 +60° C (-4 +140° F)
  • Presioni maksimal i punës 75% FSV për 15 min.

KODI:

KODI:18255

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!