Matravide elektrike dore me krah suporti dhe valixhe

Ridgid

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

RIDGID

Matravide elektrike dore 230V 1/2 - 2"

Krah suporti dhe valixhe 690-I

ID - 44933

KODI:

KODI:24406

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!