Minipishine me ajermasazh Quarz Light 212

Treesse

Kalo te informacioni i produktit
1 e 9

Treesse

Vaske me ajermasazh Quarz Light 212 + Kromoterapi

Quarz Light 212 dhe minipishinat e tjera me një sistem të veçantë Pool prezantojnë një koncept të ri në botën e hidromasazhit.

Spa dhe i projektuar për të ofruar rehati unike edhe kur jeni ulur.

Estetika është e fortë dhe e pastër, me vija të drejta dhe sipërfaqe të kryqëzuara për një efekt minimalist, në versionin Quarz Light 212.

Krahasuar me sistemet konvencionale të hidromasazhit, kjo minipishinë shikon nga e ardhmja me më shumë elegancë dhe rehati.

 • Sistemi i masazhit me ajër

Të gjithë elementet e sistemit të masazhit të  ujit dhe ajrit janë të integruara në  këtë sistem. Ndërveprimi i të dy sistemeve punon intensivisht në organizmin e njeriut,
sistemi rigjeneron dhe relakson plotësisht trupin. Sistemi i masazhimit të ajrit funsksionon në mënyrë që pompa e ajrit krijon një rrjedhje ajri të kompresuar nëpër grupat e ajrit.
Kështu ajri kthehet në flluska të vogla ajri që përzihen me ujin . Me energjinë e tyre Kinetike ato masazhojnë trupin e njeriut.

Funksionet e sistemit:

 • Pompe ajri
 • Avionët e ajrit
 • Celës elektronik për pompën e ajrit
 • Sensori i nivelit të ujit
 • Grup tejmbushjeje
 • Kornizë mbështetëse e vaskës
 • Paneli i vaskës
 • Kromoterapi

Drita dhe ngjyrat ndikojnë në mirëqenien tuaj. Fillimet e kromoterapisë datojnë në Egjiptin e lashtë. Arrin ekuilibrin në trup dhe forcon efektet restauruese.

Çdo ngjyrë ndikon ndryshe: e kuqja, portokallia dhe e verdha stimulojnë vitalitetin. Bluja, jeshilja dhe vjollca relaksojnë dhe qetësojnë. Gërshetimi i efekteve të ujit dhe ngjyrave bën që trupi dhe shpirti të relaksohen.

 • Permasat - 212 x 190 x H90 cm
 • Numri i vendeve 4/5

KODI:

KODI:23852

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!