Mobijle tualeti Ramona

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 6
Modeli

Kolpa

Mobilje tualeti Ramona OUR

Pasqyre mobilje Ramona OGR 60-LED, T, DIM, CCT NEW

Mekanizëm i mbylljes së butë të sirtarit.

Për nivelin më të lartë të rehatisë.

Garancia e mbylljes së butë dhe të heshtur, e cila në të njëjtën kohë siguron edhe prakticitetin e kërkuar në çdo hapësirë.

Pasqyrat mbresëlënëse me ndriçim të brendshëm dhe ndërfaqe dixhitale me prekje përfaqësojnë një prekje të së ardhmes, e cila i shton më shumë funksionalitet nevojave tuaja.

Aktivizimi i dritës dhe rregullimi i të dritës së pasqyrës Ø80, 100, 120.

 

KODI:

KODI:19455

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!