Mobilje tualeti Acanto

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 8
Ngjyre

Geberit

Mobilje tualeti Acanto

Mundësi kombinimi të larmishëm, të veçantë dhe të pazakontë.

Hapësirë ​​ruajtëse e projektuar me zgjuarsi për arritje optimale.

Elegancë falë kombinimit të materialeve dhe sipërfaqeve me cilësi të lartë.

KODI:

KODI:26281

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!