Mobilje tualeti Alexis

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 7
Modeli

Kolpa

Mobilje tualeti Alexis OA

Sirtar me mbyllje të butë.

Për nivelin më të lartë të rehatisë.

Linjat e buta dhe të holla të lavamanëve ovale sjellin butësi.

Kontrolli i intensitetit të dritës.

Ndezja dhe rregullimi i intensitetit të dritës së pasqyrës OG Ø80, 100, 120, 150.

Pasqyrë e rrumbullakët.

Kjo pasqyrë e rrumbullakët luksoze, si një kundërvënie, shton një prekje të klasikes së përjetshme.

Hapësirë ​​e madhe magazinimi.

KODI:

KODI:27555

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!