Mobilje tualeti Grace

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Ngjyre

Kolpa

Mobilje tualeti Grace OUG

Sirtar me mbyllje të butë.

Për nivelin më të lartë të rehatisë.

Linjat e zeza të lëmuara janë një detaj i veçantë në teksturat delikate të drurit që e bëjnë Grace përbërjen tonë më të këndshme.

Elegancë e guximshme.

Kombinimi i materialeve natyrore me elegancën e guximshme për një lojë me imagjinatë ngjyrash që emocionon dhe te qetëson njëkohësisht.

Linjat e rrumbullakosura të lavamanit dhe pasqyrës krijojnë një simetri tërheqëse dhe zbutin linjat e mbetura të mobiljeve.

Përparësitë:

• Eleganca

• Vija të ngushta të zeza

• Dorezë metalike

• Tekstura natyrale

KODI:

KODI:27560

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!