Mobilje tualeti Smyle

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 6
Ngjyre

Geberit

Mobilje tualeti Smyle

Geberit Smyle është bashkëkohor, i pakomplikuar dhe i përjetshëm.

Skajet pak të rrumbullakosura në doreza për një kalim të qetë nga lavamani në kabinet.

Koncepti i mobiljeve modulare, mundësi të ndryshme kombinimi në varësi të shijes dhe nevojave të ruajtjes.

Ofron një liri të madhe krijuese.

Paraqitja e brendshme e sirtarëve me cilësi të lartë.

Lavamanë në një dizajn të rrumbullakët dhe katror.

KODI:

KODI:21931

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!