Mobilje tualeti Xeno²

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 22
Modeli

Geberit

Mobilje tualeti Xeno²

Pasqyra me ndriçim LED.

Linja natyrale, të fuqishme dhe të qarta.

Kabinete lavamanësh të projektuar pa doreza.

Zgjidhje inteligjente e ruajtjes që mund të organizohet sipas nevojës.

Dollapë lavamanësh me ndriçim të integruar LED.

Fitues i çmimit iF Design.

KODI:

KODI:21935

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!