Mobilje tualeti Blanche

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 5
Modeli

Kolpa

Mobilje tualeti Blanche OB

Kontrolli i intensitetit të dritës.

Ndezja dhe rregullimi i intensitetit të dritës së pasqyrës OG Ø80, 100, 120.

Rrumbullakët ose katrore.

Zgjidhni një pasqyrë që përputhet me nevojat tuaja dhe stilin tuaj estetik.

Sirtar me mbyllje të butë.

Për nivelin më të lartë të rehatisë.

Mobiljet janë bërë nga chipboard i rafinuar i veshur me fletë metalike 3D.

Sirtarë metalikë me mure të hollë me mbyllje të butë dhe doreza metalike kromi.

KODI:

KODI:19531

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!