Mobilje tualeti Indigo

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3

Kolpa

Mobilje tualeti Indigo OUI Natural

Permasat - 130 cm

Pasqyre Indigo OGI 130 NA LED,T

Për nivelin më të lartë të rehatisë.
Garancia e mbylljes së butë dhe të heshtur, e cila në të njëjtën kohë siguron edhe prakticitetin e kërkuar në çdo hapësirë ​​banjo.

Linjat e drejta dhe të thjeshta që përshtaten me ambientet e brendshme klasike dhe moderne.

Funksionaliteti në shërbim të komoditetit tuaj.

Dyert hapen me shtytje, pa doreza shtesë, duke i dhënë banjës një dizajn modern dhe elegant.

Aktivizimi i dritës dhe rregullimi i dimmerit të dritës së pasqyrës Ø80, 100, 120.

Linja të drejta, elegante dhe të thjeshta.

Kombinim i drurit të hapur dhe ngjyrës së bardhë në stilin skandinav.

Shumë hapësirë ​​magazinimi.

Sirtarë të fshehur brenda kabinetit.

ID - 510510

KODI:

KODI:14799

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!