Mobilje tualeti Pandora

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 6
Modeli

Kolpa

Mobilje tualeti Pandora OUP

Mekanizmi i shtytjes për të hapur derën.

Funksionaliteti në shërbim të komoditetit tuaj.

Dyert hapen me shtytje, pa doreza shtesë, duke i dhënë tualetit një dizajn modern dhe elegant.

Kontrolli i ndriçimit.

Aktivizimi i dritës dhe rregullimi i dimmerit të dritës së pasqyrës Ø80, 100, 120.

Harmonia e linjave uniforme, të buta, të bashkuara në një stil bashkëkohor.

Mekanizëm i mbylljes së butë të sirtarit.

Për nivelin më të lartë të rehatisë.

Garancia e mbylljes së butë dhe të heshtur, e cila në të njëjtën kohë siguron edhe prakticitetin e kërkuar në çdo hapësirë ​​banjoje.

KODI:

KODI:19088

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!