Mobilje tualeti Vittoria

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 5
Ngjyre

Kolpa

Mobilje tualeti Vittoria OUV

Sirtar me mbyllje të butë.

Për nivelin më të lartë të rehatisë.

Klasikët dhe futurizmin

Një shkrirje unike e klasikes dhe futurizmit duke krijuar një koncept që rrezaton një prekje magjepsëse dhe aristokracie.

Vittoria luksoze luan me linjat e saj, duke u shndërruar papritur nga e drejtë në të lakuar dhe të butë.

Për të rritur përshtypjen e magjepsjes, sipërfaqet e përparme të elementeve janë të llakuara.

Kabinete me dy gjerësi janë të disponueshme për banjot më të mëdha, me një mekanizëm të mbylljes së butë dhe të plotësuar estetikisht me doreza pjesërisht të integruara.

Përparësitë

• Klasike moderne

• Luksoze

• Funksionalitet i madh

• Doreza e rënies

• Shumë hapësirë ​​magazinimi

• Opsioni i kabineteve me gjerësi të dyfishtë

KODI:

KODI:27576

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!