Modem airCloud Home WIFI gateway

Hitachi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

HITACHI

Modem airCloud Home WIFI gateway per njesi RAC

Përshtatësi i shtëpisë airCloud është një aksesor për të lidhur kondicionerët Hitachi me aplikacionin e bazuar në renë kompjuterike, nëpërmjet lidhjes wifi.

Përdorni këtë pajisje kompakte plug & play për të shijuar një ajër më të zgjuar.
Duke lidhur kondicionerin tuaj, ju do të jeni në gjendje të kontrolloni kondicionerin tuaj me një prekje në çdo kohë dhe kudo.

  • Aktivizo/fik
  • Ndryshoni temperaturën, mënyrën e funksionimit, drejtimin e rrjedhës së ajrit dhe shpejtësinë e ventilatorit
  • Smart-Fence për të lidhur ajrin e kondicionuar me vendndodhjen tuaj dhe për të automatizuar funksionimin kur largoheni dhe mbërrini
  • Vlerësuesi i kostos së energjisë*
  • Aktivizimi i FrostWash
  • Komanda zanore nga Google Home ose altoparlanti inteligjent Alexa

ID - SPX-WFG02

KODI:

KODI:24925

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!